Nyheter

Vad händer hos HostIT?

17 maj 2012

Välkommen ombord Per!

Skriven av Alice Falk

Hostits team blir ytterligare en medarbetare starkare i och med att vi välkomnar Per Ström ombord!

Per är nyexaminerad programmerare och projektledare från MDH och vi är övertygade om att hans fräscha kunskaper och personliga egenskaper kommer att bidra till ökad framgång och utveckling hos företaget.

Pers anställning kommer utöver projektledning, även innefatta sälj och programmering, för att han ska få chansen att sätta sig in i verksamheten och förbereda sig på bästa sätt för sin nya roll och arbetsuppgifter.

Vi hoppas och tror att rekryteringen av Per i denna nya roll kommer att gynna Hostit på många sätt - Att vi kan höja kvaliteten ytterligare på leveranser, öka vår effektivitet och förbättra vår kundkontakt.

Välkommen Per önskar vi på Hostit, och lycka till i din nya spännande roll och med dina arbetsuppgifter!